Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü

İngiliz Dili Eğitimi 2017-2018 Akademik Yılı Düz Dönemi Ders Programı - Güncellendi (11.10.2017)

Ders programı, birinci sınıf öğrencilerinin bazı dersleri 3 şube şeklinde almalarının gerekliliği göz önünde bulundurularak tekrar güncellenmiştir.

İngiliz Dili Eğitimi 2017-2018 Akademik Yılı Düz Dönemi Güncel (11.10.2017) Ders Programı ektedir.

Açıklamalar ve Duyurular:

* 2. sınıf öğrencileri, Türk Eğitim Tarihi dersine geçen seneki 1. sınıf şubelendirmesine göre 2 şube şeklinde devam edecekler; diğer derslere, yeni duyurulduğu şekliyle 3 şube olarak devam edecekler.

*  "İkinci Yabancı Dil I: Almanca" Dersi alacak olan 3. sınıf öğrencileri, bu derse sitede daha önce duyurulan listeye göre girecekler.

* 4. sınıflardan "Yabancı Dil Öğretiminde Materyal İnceleme ve Geliştirme" Dersi için ek bir C şubesi açılmıştır. Bu şubeyi salı günü "İkinci Yabancı Dil III: Fransızca" Dersi alanlar oluşturacaktır; diğer şubelerle aynı anda Almanca dersi yapılacaktır.

* Programın tamamını öğrenciler  http://bys.comu.edu.tr/cdsp/raporlar/ adresinden ayrıca görebilirler. Program, Eğitim Fakültesi sayfasında da yayınlanacaktır.

17-18 prog SON-2.pdf